top of page

POLE ARENA NOORD

Adres

Contact

DoXtudio

Dok Noord 7 / 107

9000 Gent

0485/ 47.35.57

  • Black Instagram Icon
  • Facebook

Bereikbaarheid

De studio is gelegen in DoXtudio op de eerste verdieping van het winkelcentrum Dok Noord. Wanneer je op het binnenplein bent, neem je de roltrap naar de eerste verdieping. Eenmaal boven sta je recht voor DoXtudio. Je kan ook de lift nemen. Stap je uit de lift dan ga je naar links en loop je tot aan de roltrap. DoXtudio is aan je rechterkant. De paaldansstudio is in DoX4, helemaal aan het einde van de gang.

 

Met de wagen: Dok Noord is gemakkelijk te bereiken met de wagen via de R40. Als je files wilt vermijden volg je best de routeaanwijzing via Waze. Er is een ondergrondse parking voorzien met 800 plaatsen aan een voordelig tarief. Het eerste uur is gratis voor mensen die hier les volgen. Rondom het complex van Dok Noord zijn er ook nog voldoende parkeerplaatsen.

Alteratieve routes om files aan de dampoort te vermijden indien je vanuit het zuiden komt: 

- Via de R4 

- Door Centrum

 

Met de trein: Stap af aan het station Gent-Dampoort. Van daaruit kan je met de bus (11 minuten) of te voet (15 minuten) naar Dok Noord gaan.

 

Met de bus: Vanuit heel Gent zijn er verschillende busroutes om naar Dok Noord te gaan. Stap af aan één van onderstaande haltes en wandel nog enkele minuten verder: - Gent Dok Noord - Gent Stapelplein - Gent Heilig-Kerst (aan de achterkant van Dok Noord)

 

Met de fiets: Voor wie uit de richting van Dampoort komt is de voorkant van Dok Noord gemakkelijk te bereiken via de R40. Kom je vanuit het centrum dan fiets je best via de Sleepstraat tot aan de Sint-Salvatorstraat 16. Daar kan je via de achterkant fietsen tot aan het binnenplein van Dok Noord.

Pole Arena Paaldans Gent Dok Noord
Afbeelding3.png
bottom of page